top of page

Over mij

Hallo

Mijn naam is Fawzia Klinkhamer

Met veel plezier heb ik Feelixx opgericht.

 

Jaren geleden ben ik binnen het bedrijfsleven aan de slag gegaan als coach. Ik richtte me op persoonlijke groei, management development en loopbaancoaching. Daarnaast coachte ik kinderen en ben ik mediator voor burenruzies.

Doordat ik ziek werd, ben ik een tijd uit de running geweest. In die fase ben ik regelmatig overvallen door angst. Met deze angsten leren omgaan heeft mij veel gebracht. Ik heb in die tijd geleerd dat er veel momenten zijn dat ik kon genieten, ondanks de angsten, zorgen en stress.

 

Toen ik herstellende was, heb ik besloten een drie-jarige hbo-opleiding te volgen die opleidt tot psychosociaal therapeut. Hierdoor ben ik bevoegd mensen met ‘zwaardere’ problematieken te begeleiden. Daarnaast ben ik gecertificeerd voor de Yucel methode en EMDR.

We nemen allemaal ons zelf mee en kunnen onszelf behoorlijk in de weg zitten. Juist door daarmee aan de slag te gaan, komt er veel energie en kracht vrij. Iedereen heeft zijn ‘eigen wijsheid’, al voelt dat lang niet altijd niet zo. Ik zie het als een pracht taak om mensen te ondersteunen bij het vinden van hun ‘eigen wijsheid’. De energie gaat dan stromen, er komt ruimte en de mogelijkheden worden zichtbaar en uitvoerbaar.

Het mooie van dit werk is voor mij dat ik met veel mensen in contact ben en dat ieder gesprek en traject anders is. Het geeft mij voldoening als ik mensen in beweging zie komen op een manier die bij ze past, richting dat wat ze echt zelf willen.

Neem gerust contact op als je vragen en/of interesse hebt.

97Fawziaenfamilie-701.jpg
bottom of page